|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - Meditációs előadás és koncert
Meditációs előadás és koncert
 
2020. március 1., vasárnap 18.00

Az előadás DÍJTALAN, tekintettel azonban az előadóterem befogadóképességére, kérünk, REGISZTRÁLJ az alábii oldalon:
https://srichinmoytanitvanyok.hu/regisztracio/


Az előadó Arthada, aki több, mint 30 éve meditál Sri Chinmoy tanítványaként Bécsben. A téma a meditációs és a spirituális élet. Az est folyamán kiegészítésképpen egy kisebb zenei fellépésben is részesülhetünk, Sri Chinmoy által komponált meditatív dalok csendülnek ugyanis fel Arthada együttesének előadásában.

MEDITÁCIÓ – egy ideális eszköz

Mindnyájan keresünk valamit az életben, ami majd véglegesen boldoggá tesz minket. Teljes életet akarunk élni, és eközben hozzá szeretnénk járulunk egy jobb világhoz, ahol mindenki harmóniában és békében élhet.

A meditáció ideális eszköz mindkét cél eléréséhez. A meditáció által fel tudjuk fedezni a szívünket – ahol az érzéseink vannak: a szeretet, a béke, a boldogság és a megelégedés. Olyan ez, mint egy felfedező utazás egy új, ismeretlen világba.

E belső tapasztalatok révén ugyanakkor növekszünk, új tehetségeket és képességeket fedezünk fel és fejlesztünk magunkban, tudatosabbak, kifinomultabbak leszünk, akik összhangban élnek egy nagyobb harmóniával. A meditáción keresztül megváltoztatjuk magunkat, és amikor megváltoztatjuk magunkat, megváltoztatjuk a körülöttünk lévő világot is – és ez a hatás sokkal erősebb, mint gondolnánk.

A meditáció nem filozófia, nem vallás, és nem is dogma – a meditáció életmód, hogy közvetlenül megtapasztaljuk az Igazságot. Mindenki eldöntheti, mennyi időt és energiát kíván erre felhasználni. Már napi néhány perc is nagyon sokat segíthet.

A tanfolyamok ingyenesek, és céljuk, hogy segítsenek önállóan megtanulni meditálni és megtalálni a saját utunkat. Minél több ember meditál, annál jobb a világunk számára – ez a mi mottónk.
 
 
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva