|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - Ferencvárosi Közösségi Hackathon
Ferencvárosi Közösségi Hackathon
 
2021. október 15-17.

Facebook esemény:
https://hu-hu.facebook.com/events/4137243356374265/


Ismered azt a viccet, amikor a háziorvost, a szoftverfejlesztőt, a péket és az iskolaigazgatót, 2 napra összezárják a Ferencvárosban, Veled?
Ez most nem vicc és rajtad is múlik, mi sül ki ebből, ilyen még nem volt nálunk!

Vegyél részt ötletmaratonunkon 40+ kerületi szereplővel. Fókuszunk az ENSZ által megfogalmazott Fenntartható Fejlesztési Célok közül az egészség és jóllét, a minőségi oktatás, valamint a fenntartható városok.

Mi segítünk összeállítani a legerősebb csapatokat ahhoz, hogy egy helyi ötletből megvalósítható terv legyen, sőt a 3 legjobb továbbjuthat a novemberi Élő Adás közösségi adománygyűjtő estünkre, amit idén hetedik alkalommal rendezünk meg. A hetedik Te magad légy!

Első lépésben tájékozódj, mi is az a hackathon, ezt megteheted itt:
https://www.nalunkakilencben.kozossegialapitvany.hu/hackathon

Tehát kétféle szerepben várunk Ferencvároshoz kötődő jelentkezőket:
1. ötlethozókat
2. csapatjátékosokat, akik mások ötletei mögé állnának be szívesen

Jelentkezz 2021. október 1-ig Ferencváros első közösségi hackathonjára, ahol számodra is fontos kerületi ügyekre keresünk együtt megoldásokat!

A jelentkezőknek október elejéig visszajelzünk, 2021. október 15-17. között pedig indul az első Ferencvárosi Közösségi Hackathonon!

Itt a Facebook eseményen való becsekkolás nem jelent automatikus részvételt, de ha csatlakozol, folyamatosan tájékozódhatsz itt az előkészítésről is, ez segíthet eldönteni akár azt is, hogy ott van-e a helyed, vagy megköszönjük, ha ajánlod másoknak is!

Támogatónk:
A C. S. Mott Alapítvány finanszírozta a Global Challenges Local Solutions Program keretében, amelyet a Lengyelországi Filantrópia Fejlesztési Akadémia működtet.
"Funded by the C.S. Mott Foundation under the Global Challenges Local Solutions Program run by the Academy for the Development of Philanthropy in Poland".
 
 
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva