|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - József Attila mindenkiNET 2017.
József Attila mindenkiNET 2017.
 
„1905-ben születtem Budapesten, a Ferencvárosban”

www.jozsefattilamindenkinet.hu

Ferencváros Önkormányzatának hagyományos, költészet napi online videópályázata

Felhívjuk MINDENKI figyelmét, hogy készüljön: olvassa és dolgozza fel József Attila verseit, hiszen közeledik április 11., a magyar költészet napja, József Attila születésnapja!

Ferencváros Önkormányzata negyedik alkalommal hirdeti meg online videópályázatát.
 
 
Feltöltési időszak:
2017. március 8 – március 31.


Pályázók köre:

hazai és határon túli fiatalok, akik 2017. április 11. előtt nem töltötték be a 32. életévüket.

A pályázat tartalma:
A videópályázatra olyan anyagokat várunk, amelyekben elhangzik József Attila valamelyik költeménye: ez lehet egy teljes vers, lehet részlet, lehet szavalat vagy megzenésített változat. Az előadók száma nincs korlátozva, csupán annyi, hogy a vers szövegének változtatás nélkül kell elhangoznia.
A rögzítés történhet professzionális módon, de akár egy mobiltelefonnal is. Nem a képi minőség, hanem a kreativitás és az előadásmód a mérvadó.
Egy pályázó több videót is beküldhet, de egy film maximum 7 perc hosszú lehet: az ennél hosszabb anyagokat nem töröljük, de nem vesznek részt a versenyben.

A pályázatok beküldésének módja:

A pályázatokat (videókat) a YouTube-ra kell feltölteni, majd a „Nevezés” menüpont alatt megadni a film címét és linkjét (teljes URL), valamint a pályázó adatait.
A pályázati film csak a pályázati adatlap kitöltésével együtt érvényes! Egy pályázó több filmmel is pályázhat, de mindegyik filmhez külön adatlapot kell kitölteni.
A pályázatok feltöltési határideje: 2017. március 31. 24.00

Díjazás:

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt és a legtöbb közönségszavazatot kapott pályázatokat jutalmazzuk.
Jutalmak: táblagép, okostelefon

Közönségszavazás:

Az egyes filmekre szavazni a feltöltés pillanatától lehet a honlapon. A közönségszavazatok számát a 2017. március 31-én 24.00 órakor érvényes adatok alapján állapítjuk meg.

Eredményhirdetés és díjátadó:

Az ünnepélyes díjátadás április 11-én 18 órakor lesz a Ferencvárosi Művelődési Központban (Budapest, IX. kerület, Haller utca 27.).
A nyertesek nevét, pályamunkáját a honlapon és a facebook oldalon tesszük közzé, a nyerteseket a pályázati adatlapon megadott címen értesítjük.

Adatkezelés, szerzői jogok:
A feltöltött videókat és a megadott adatokat a szervezők rögzítik, de azokat harmadik félnek nem adják ki.
A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatban történő nyilvánosságra hozatalához.
A szervezők fenntartják a jogot, hogy (1) automatikusan, figyelmeztetés nélkül töröljék azokat a pályaműveket, amelyek megbotránkoztató, korhatárosnak minősülő vagy faji, etnikai, vallási, világnézeti gyűlöletkeltésre alkalmas jeleneteket tartalmaznak, illetve (2) az ilyen tartalmakat feltöltött pályázókat kizárják a rendszerből.
A pályázók a művek feltöltésével nyilatkoznak arról, hogy a pályaművek nem sértik harmadik személy szerzői, illetve szomszédos jogait. Amennyiben egy pályázatról bebizonyosodik, hogy mégis szerzői vagy szomszédos jogot sért, a szervezők az érintett videót azonnal eltávolítják. Esetleges jogsérelem, illetve bármiféle kárigény esetén minden anyagi és jogi felelősség kizárólag a pályázat beküldőjét terheli.
A pályázók a művek elküldésével automatikusan hozzájárulnak, hogy a beküldött anyagok ingyenesen és korlátozás nélkül elérhetőek legyenek Ferencváros Önkormányzatának, a jozsefattilamindenkinet.hu, valamint a projekthez csatlakozó médiapartnerek felületein, valamint az ezekhez kapcsolódó social media, promóciós és egyéb digitális felületeken.

Folyamatos hírekért kövess minket online:

www.facebook.com/jozsefattilamindenkinet

Kapcsolat:

jozsefattilamindenkinek@ferencvaros.hu
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva