|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  DÉSI - Közösségek
Dési Huber István Művelődési Ház
Közösségek
 
 
Írisz Családi Kör
Az Írisz Családi Kör egy 2007 óta működő, civil önkéntesekből álló lelkes kis csoport, ami szívvel-lélekkel azért dolgozik, hogy összehozza a környezetében élő kis közösséget, segítsen kipróbálni és megvalósítani olyan egyéni ötleteket, kezdeményezéseket, melyek értékesek lehetnek mások számára is, olyan programokat szervezzen, melyben a család apraja-nagyja egyaránt jól érzi magát, segítsen a pároknak az új jövevény fogadásában, a szülés előtti felkészülésben, megismertesse az édesanyákat a szoptatás örömévellehetőséget nyújtson az anyáknak és babáiknak az ismerkedésre, közös játékra, hasznos infók egymás közti megosztására.

Írisz Kézműves Kuckó

Minden hónap utolsó csütörtökén 16.00 családi kézműveskedésre vár az Írisz Családi Kör a Désibe!
 
 
 
L.É.K.
Lakótelepen Élők Környezetéért és Jogaiért Egyesület
Egyesületünk több mint 10 éve gyakorolja kulturális tevékenységét a József Attila lakótelepen, ami az elmúlt 5 évben egyre nagyobb fellendülést mutat. Számos rendezvényünk igen sikeres a lakótelepen élők körében és egyre több itt élőt vonzanak, akár kulturális rendezvényeink, akár az ünnepek alkalmával megtartott megemlékező programjaink.

CIVIL SZALON néven folytatjuk a József Attila-lakótelepen megrendezett előadásokat. Az előadásokra a közélet azon prominens személyiségeit hívjuk meg, akik a kultúra a művészet terén kimagasló eredményeket értek el.

Így már találkozhattak rendezvényeinken, kiváló színészekkel, zenészekkel, sportolókkal, egyházi személyekkel, és az élet számos más területéről érdekes és megbecsült személyekkel.

Célunk, hogy a lakótelepen élők itt a lakótelepen találják meg azokat a programokat amik értéket képviselnek, és talán a belvárosban nem, vagy csak nehezen megközelíthetően találnák meg azt.

Rendezvényeinken akadnak visszatérő meghívottak, hiszen figyelembe vesszük, amennyire lehetőségeink engedik, az itt lakók kéréseit is.
 
 
 
Medáliák
A „MEDÁLIÁK” Művészeti, Kulturális és Oktatási Egyesület a Ferencvárosban
Ferencvárosi pedagógusok hozták létre az egyesületet, amely – József Attila után – a „MEDÁLIÁK” Művészeti, Kulturális és Oktatási Egyesület nevet vette fel. Versenyeket, rendezvényeket, táborokat szerveznek, klubokat működtetnek gyerekeknek, fiataloknak. A ferencvárosi szabadtéri rendezvények közreműködői.
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva