|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - BAKÁTS FESZT
 
BAKÁTS FESZT 2019
Kultúrában is otthon
 
2019. augusztus 30. - szeptember 1.

Nagy öröm számunkra, hogy az Assisi Szent Ferenc-templom felújítási munkálatai idén nyáron lezárulnak, így a Bakáts Feszt visszaköltözhet eredeti, impozáns helyszínére a Bakáts térre.

2019 nyarán igazi program- és látványkavalkáddá válik a Bakáts tér. Idén minden nagykoncertünk ingyenes, valamint a megújult Assisi Szent Ferenc-templomot is a legnagyobb pompájában élvezhetjük, hiszen a nagyszínpad előtti lelátó helyett nyitott ülősoros, napernyős és babzsákos nézőteret álmodtunk meg.

Délelőtt és kora délután izgalmas gyerekprogramok, előadások és gyerekkoncertek várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Délután több helyszínen is klasszikus koncertek, akusztikus koncertek, FTC közönségtalálkozók, helytörténeti séták, filmvetítések, kreatív foglalkozások és előadások kerülnek megrendezésre, melyek elengedhetetlen kísérője, a fesztivál teljes időtartama alatt látogatható, Nyitott Galéria. A változatos programok mellett felfrissülhetünk a hűs, árnyékos Borutcában, ahol neves magyar borászok borait kóstolhatjuk. Este a nagykoncerteket látványos fényinstalláció és különleges fényjáték kíséri majd.

Szeretettel várjuk idén is az eddigi leglátványosabb és legnagyobb Bakáts Feszten!

Hamarosan a fesztivál teljes programkínálata elérhető, addig is folyamatosan töltjük fel az új információkat a fesztivál hivatalos weboldalára, valamint Facebook oldalára.

Weboldal:
bakatsfeszt.hu

Facebook oldal:

facebook.com/bakatsfeszt

Online programfüzet:
bakatsfeszt.hu/programfuzet_2019

JEGYEK

Az esti színházi előadásokra jegyek a Ferencvárosi Pinceszínház (H-P: 9.00-17.00) jegypénztárában, valamint az interticket.hu országos hálózatán vásárolhatók.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Jegyár: 1 500 Ft
Kedvezményes jegyár : 1 000 Ft

Kedvezményes jegyek ferencvárosi lakosoknak ferencvárosi lakcímkártyával, valamint nyugdíjasok és diákok részére csak személyesen vásárolhatók.

A fesztivál időtartama alatt a többi program INGYENESEN látogatható!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
 
 
 
 


 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva